۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۳
کد مطلب : ۳۱۰۷

شهرکرد میزبان آیین سوگواری دانش آموزان جان باخته بروجنی است

شهرکرد میزبان آیین سوگواری دانش آموزان جان باخته بروجنی است
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از ایرنا،مردم شهرکرد، همنوا با داغ دیدگان بروجنی اشک ماتم می ریزند و در این غم جانکاه شریک اشک و اندوه مردم بروجن خواهند بود.

آیین سوگواری دانش آموزان جان باخته بروجنی، روز دوشنبه از سوی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد و استاندار چهارمحال وبختیاری در حسینیه اعظم شهرکرد برگزار می شود.

اتوبوس حامل دانش آموزان شهرستان بروجن هنگام بازگشت ازمناطق جنوبی ایران در محور لردگان به دهدز دچار حادثه شد.

دانش آموز ˈ آسیه ابوالحسنی ˈ آخرین جان باخته این حادثه بود که هویت اش از سوی پزشکی قانونی شناسایی شد.

در پی واژگونی یک دستگاه اتوبوس اعزامی به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس که حامل دانش آموزان بروجنی بود، 26 نفر از سرنشینان این اتوبوس فوت شدند.

به گزارش ایرنا،شهرستان بروجن در 60کیلومتر مرکز چهارمحال وبختیاری قرار دارد و 119هزار نفر جمعیت دارد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳

ساعت:

۲۰:۴۵:۵۱

5 Dec 2024